Здравей, гост!
Кошница

Кошница 0 бр.
Общо:   0лв.

Рибно преработвателно предприятие "СТЕЙТКОМ" - Варна, предлага специални търговски условия на Дистрибутори и Търговски вериги, касаща дистрибуцията на произвежданата от предприятието мариновани и замразени рибни продукти.

За улеснение на Дистрибутори и Търговци, фирмата осигурява система за Он-лайн оформяне на търговски поръчки, получаване на търговски документи, водене на детайлна хронология на напрвените и изпълнени поръчки, издадени документи,  която е би била от полза на всеки Дистрибутор или Търговец в страната.

Предприятието покрива всички европейски норми касаещи преработката на риба и рибни продукти. В предприятието работят до 10 човека обучен персонал . Освен изработката на мариновани риби, предприятието опакова и продава и замразени риби и рибни продукти. Суровината се доставя от Норвегия, Гренландия и от страните в акваторията на Балтийско море. Фирма „Стейтом-13“ дистрибутора своята продукция в регионите на области Варна, Бургас, Добрич, Русе, Кърджали чрез търговските вериги и магазини в тези райони.